NIJE PRVI PUT

Splitski vrtić objavio natječaj za radno mjesto za koje vjerojatno još niste čuli

Zapošljavaju i osam čistačica na puno radno vrijeme i u stalni radni odnos.

Ilustracija

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix/Cropix

Splitskim gradskim vrtićima nedostaje odgajateljica i čistačica, ali i jedna neobična profesija - takozvani evidentičar uplata koji će, sudeći po detaljima nedavno objavljenog natječaja, u 21. stoljeću, pored svih softvera i računala, bilježiti potvrde o upisu djece, zahtjeve i rješenja za ispis djece, zahtjeve za umanjenje cijene vrtića te evidencije uplata cijene korištenja usluge vrtića.

Ovo se radno mjesto posljednjim natječajem popunjava u dječjem vrtiću Cvit Mediterana koji, pored jednog evidentičara uplata, zapošljava i osam čistačica na puno radno vrijeme i u stalni radni odnos.

Dalmatinski portal podsjeća kako ovo nije prvi put da splitski vrtići zapošljavaju evidentičara uplata - javnost se već nasmijala prije tri godine kad je sličan natječaj raspisan u vrijeme tadašnjeg gradonačelnika Andra Krstulovića Opare, a natječaju su se najviše sprdali na stranici "Dnevna doza splitskog nereda" s kojom je bio povezan sadašnji zamjenik gradonačelnika Ivice Puljka i nekadašnji aktivist Bojan Ivošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 22:04