POGLEDAJTE VIDEO

Sin HDZ-ovca, koji je upleten u aferu s covid testovima, vozi Lamborghini Huracan od 350.000 eura!

Luksuzno vozilo 24-godišnjeg Filipa Mihalića čak ima i registarske oznake s njegovim inicijalima

Filip Mihalić i njegov Lamborghini Huracan

 Berislava Picek/CROPIX, Screenshot/TikTok

Inspektori PNUSKOK-a, PU zagrebačke i PU varaždinske već nekoliko mjeseci istražuju krivotvorene testove za covid-19 za koje je navodno odgovoran Filip Mihalić, 24-godišnjak iz Varaždina, sin bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Anđelka Mihalića.

Kako je otkrio 24sata, njegova tvrtka Buryen uvozila je originalne testove od licenciranog proizvođača, kineske tvrtke Xiamen Boson Biotech. No, ispostavilo se kako većina sadržaja iz kutije s antigenskim testom nije pakirana niti proizvedena u originalnoj tvornici u Kini, nego u Istanbulu te jednom varaždinskom skladištu.

U Mihalićevu testnom kompletu iz Kine je zapravo samo odgovarajući štapić za testiranje, dok su dijelovi dvojbenog podrijetla stizali u Hrvatsku iz Turske, a prepakiravali su ih u Varaždinu. Mihalić je 2019. optužen za krivotvorenje novca, a prije nekoliko mjeseci prijavljen je i za prijetnje te silovanje.

Ovaj mladi poduzetnik strastveni je ljubitelj luksuza, pa tako vozi bijeli Lamborghini Huracan, koji vrijedi najmanje 350.000 eura. Luksuzno vozilo čak ima i registarske oznake s njegovim inicijalima.

Prije nego što je ušao u biznis s testovima za koronavirus, Filip Mihalić bavio se dizajniranjem i prodajom odjeće koja se ne može smočiti. Brend mu se zvao Buryen Clothing. Što nam je 2017. rekao o svom poslovanju, pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:01