IZGUBLJENA I NAĐENA

SESTRA NESTALE AKTIVISTICE 'To je obična manipulatorica željna pažnje! Dotakla je dno dna'

Podsjetimo, nestanak mlade aktivistice prijavila je njena sestra je u petak u 21.30
 Facebook

Aktivistica udruge Volim Hrvatsku Kristina Ćurković, koja je digla policiju i javnost na noge nakon što je obitelj prijavila njen nestanak pojasnila je putem Facebooka zašto je došlo do ovog nesporazuma.

- Samo da javim, žao mi je što se ovo dogodilo. Mobitel mi se smočio na putovanju, radi samo na punjaču i ne miče se sa 1%, brzo se ugasi. Nisam uopće znala da se ono događalo dok nisam čula na radiju. Odmah sam zvala policiju s kolodvora. Neću nikakve izjave i ništa govoriti, odmah bi rekli da sam htjela pažnju. Ne daj Bože nikome ovakvu pažnju. Ali bar u ovim situacijama saznam tko su prijatelji - objavila je Kristina na svom facebook profilu.

NESTALA AKTIVISTICA ŽIVA JE I ZDRAVA Policija potvrdila da je pronašla Kristinu Ćurković

Podsjetimo, nestanak mlade aktivistice prijavila je njena sestra je u petak u 21.30 nakon što se dva dana nitko nije čuo s njom, a policija ju je pronašla u subotu popodne na području Dugog sela.

Kristina Ćurković je javnosti, među ostalim, poznata i po performansu u travnju 2011. godine kada je sa zgrade splitske Banovine skinula zastavu Europske unije i izvijesila zastavu Republike Hrvatske. A u veljači 2011. godine je zajedno s aktivisticom Anitom Barišić u Omišu jajima gađala dužnosnike HDZ-a koji su taj dan posjetili taj grad.

Nakon što je Kristina objavila svoj status na Facebooku u kojem je pojasnila svoj 'misteriozni' nestanak, javila se i njena sestra Andrea koja ju je nazvala 'manipulatorica željna pažnje'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 03:21