ŽESTOKA PORUKA

Šeks: ‘Milanović glumi dvorsku ludu, gadi mi se! Ali neće mu to proći! Reći ću vam i zašto...‘

Kako bi mediji reagirali da je to učinila Kolinda?, poručio je Bebić uz kojeg se u prvom redu smjestio Tomislav Karamarko

Vladimir Šeks

 Goran Mehkek/Cropix

Vladimir Šeks je uoči početka 20. Općeg Sabora HDZ-a prokomentirao potez predsjednika Zorana Milanovića koji je najavio da se kandidira na SDP-ovoj listi za Sabor te da želi biti premijer.

- Gadi mi se, on i njegovo ponašanje, igra ulogu dvorske lude. Ali ništa mu to neće proći, neće mu to proći - ponavljao je Šeks. Na upit zašto je u to toliko siguran, uzvratio je:

- Zato što je to protuustavni nasrtaj na ustavni poredak. On, kao predsjednik, ne može biti kandidat i to je stajalište svakog ustavnopravnog eksperta. Neka podnese ostavku i kandidara se - poručio mu je Šeks.

image

Tomislav Karamarko, Luka Bebić

Goran Mehkek/Cropix
image

Tomislav Karamarko

Goran Mehkek/Cropix

Ništa pozitivnije mišljenje nije imao ni Luka Bebić koji nije želio komentirati jer nije ustavni sutračnjak.

- Kako bi mediji reagirali da je to učinila Kolinda Grabar Kitarović? - poručio je Bebić uz kojeg se u prvom redu smjestio Tomislav Karamarko.

Na dvadesetom Općem saboru HDZ-a oko 2000 izaslanika te stranke, a po planu i programu, uz analizu rada između dvaju sabora, raspravljat će o temama izbornog programa HDZ-a, a bit će predstavljen i izborni slogan stranke.

Govore će održati brojni ministri, a na kraju i premijer Andrej Plenković.

image

Anto Đapić, Mario Kapulica, Vladimir Šeks

Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:41