DIREKTORICA HRVATSKE LUTRIJE U ISKAZU USKOK-U

Sa famoznog sastanka na kojem je Sanader objasnio suradnju s Fimi-Medijom: Barišićeva sugestija je bila više od preporuke

Vesna Bakran bila je sudionica famoznog sastanka u Vladi kada je Sanader direktorima javnih tvrtki objasnio kako bi trebalo surađivati s Fimi-Medijom
 Boris Kovačev/CROPIX

ZAGREB - Osim mene kao direktorice HL-a, bili su prisutni i drugi direktori javnih poduzeća, sjećam se da je bio Darko Beuk, Jurica Prskalo, ne mogu se točno izjasniti o svim prisutnima. Sastanak mi je ostao u sjećanju jer je trajao kraće od drugih i jer je bila spomenuta Fimi-Media, prisjetila se u iskazu istražiteljima Vesna Bakran, predsjednica Uprave Hrvatske lutrije.

Manji poslovi

- Premijer je nakon uobičajenog raspitivanja rekao da ima jedna tvrtka, Fimi-Media, koja se bavi pružanjem marketinških usluga i da bi s njom bilo dobro ostvariti poslovnu suradnju. Te sam premijerove riječi zapamtila jer mi je bila poznata Fimi-Media. Nevenku Jurak upoznala sam ranije na domjenku koji je organizirala u hotelu Esplanada. Već tada mi je predlagala suradnju do koje je onda i došlo, ali se radilo o manjim poslovima. Veća suradnja ostvarena je nakon što sam dobila preporuku Mladena Barišića. Često sam ga sretala i zbog blizine naših ureda, znali smo otići na kavu.

U jednoj takvoj prigodi raspitivao se za marketinške potrebe HL-a, pa je rekao da zna za tvrtku, Fimi-Mediju, koju može preporučiti. Kada mi je Barišić preporučio da HL intenzivira poslovnu suradnju s Nevenkom Jurak, meni je to značilo da bi bilo dobro da ako HL ima potrebe za tim uslugama da se i angažira Fimi-Mediju.

Potrebne usluge

Morate razumjeti da je Barišićeva preporuka tada puno značila jer je on bio autoritet i ja sam ga doživljavala kao utjecajnu osobu do čijeg se mišljenja drži, pa sam svojima u marketingu sugerirala da angažiraju Fimi-Mediju za potrebne usluge - ispričala je Vesna Bakran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 18:35