NIJE SE OGRADIO

Puljak se oglasio o optužbama protiv Ivoševića: ‘On je doživio najgore nacionalističke napade, ali sve ćemo izdržati‘

Kada korupcijska hobotnica shvati da joj se bliži kraj, želi sve nas utopiti u blato kako bi se stvorio dojam da smo svi isti, rekao je
Ivica Puljak

 
 Nikola Vilic/Cropix

Kandidat za splitskog gradonačelnika Ivica Puljak za N1 Televiziju komentirao je navode kako je kandidat za njegova zamjenika 2017. godine prijetio smrću čovjeku te ga izvrijeđao samo zato što je Židov, o čemu smo ranije pisali.

Kazao je kako je Bojan Ivošević u ovoj kampanji doživio najgore nacionalističke napade zbog svog podrijetla, no nije se ogradio od istupa svog kandidata za zamjenika.

- Ovo je samo kulminacija izljeva mržnje prema čovjeku za kojeg cijeli Split zna da je riječ o borcu za javni interes. Zadnjih nekoliko dana kampanje u Splitu i Zagrebu su se pretvorili u sve ono što ne želimo vidjeti u našoj budućnosti i zbog toga mi je jako žao. Kampanja traje još jedan dan i izdržat ćemo sve laži i manipulacije koje izlaze iz stožera našeg protukandidata i u nedjelju ćemo pobijediti i završiti eru Keruma i HDZ-a u Splitu, rekao je Puljak.

- Kada korupcijska hobotnica shvati da joj se bliži kraj, želi sve nas utopiti u blato kako bi se stvorio dojam da smo svi isti, a na to nećemo nikada pristati. Zato želimo da u nedjelju Splićani izađu na izbore i presude ovom blatu laži koje zagađuju javni prostor, blatu čiji je cilj normalne ljude koji nisu dio njihove mreže obeshrabriti da je promjena moguća. Sve je moguće kada se dobri ljudi ujedine, a to se u Splitu upravo sada događa, kazao je Ivica Puljak za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 15:49