PREDIZBORNE KOMBINACIJE

PSIHIJATAR VUKUŠIĆ UŠAO U DOMOVINSKI POKRET, GRADONAČELNICA ILOKA U MOST 'Građani su izgubili nadu da će naša država promijeniti svoju politiku'

 
Marina Budimir
 Marko Mrkonjic / CROPIX

Gradonačelnica Iloka Marina Budimir, novo je pojačanje Mosta nezavisnih lista, a na parlamentarnim izborima bit će nezavisna kandidatkinja na njihovoj listi, priopćeno je u srijedu iz Mosta.

"Sama činjenica da su našu državu napustili brojni građani govori u prilog tome da im je dosta, da je njihovo strpljenje na kraju i da su zapravo izgubili nadu da će naša država nakon gotovo 30 godina promijeniti svoju politiku i omogućiti Hrvatskoj da bude onakva kakvu smo je svi željeli '91. godine", navela je Budimir.

Najavila je da će na predstojećim izborima biti nezavisna kandidatkinja na listi Mosta kao i mnogi drugi nezavisni kandidati koji su odlučili uključiti se u politiku i svojim doprinosom učiniti našu politiku boljom.

Most u priopćenju navodi da je gradonačelnica Marina Budimir ukinula prirez građanima Iloka, a udvostručila je naknadu za novorođenčad. Živjela je s obitelji u Austriji da bi se 2013. vratila u Hrvatsku gdje je radila kao liječnica obiteljske medicine, a 2017. postala je nezavisna gradonačelnica grada Iloka.

Psihijatar Vukušić pridružio se Domovinskom pokretu

Psihijatar KBC-a Zagreb Herman Vukušić pridružio se Domovinskom pokretu i bit će kandidat u 2. izbornoj jedinici. Poručio je da je suradnja potrebna bez obzira na krvna zrnca i stranačke platforme, javlja HRT.

- Politika treba biti arena u kojoj će ime i prezime i habitusi i nešto što čovjek napravi u životu značiti. I zato sam se priključio Domovinskom pokretu jer vidim to kao platformu koja taj cilj može ostvariti. Što se tiče gospodina Škore, prema kojem sam čak bio i kritičan za vrijeme predsjedničke kampanje, mislim da je on osobno dosta evoluirao, rekao je. (JL)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:32