ŽESTOKA PALJBA

Primorac: Zapošljavaš nećake; Vidošević: Mlatiš žene!

 Damir Krajač/CROPIX

ZAGREB - Dragan Primorac i Nadan Vidošević, dvojica predsjedničkih kandidata koji prema posljednjim istraživanjima zajedno s Milanom Bandićem i Andrijom Hebrangom vode žestoku bitku za ulazak u drugi krug, jučer nisu birali riječi u međusobnom obračunavanju.

- Da li je normalno da se u Hrvatskoj gospodarskoj komori zaposle tri nećaka, a mislili smo da je gotovo s time, ili da je tajnica isto tako u rodbinskoj vezi? - upitao se Primorac i direktno napao Vidoševića na Novoj TV.

Primorcu su se, kako kaže, potužili sami gospodarstvenici, jer postavlja se pitanje bojkota plaćanja članarine. - Dosta je toga ujko Nadane, i mi smo građani ove države, ali nismo nećaci - rekao je Primorac. Dodao je kako, dok su Nadanovi rođaci zbrinuti, njegov brat Damir nije mogao postati predsjednik suda.

- Samo zbog toga što bi bio predsjednik Županijskog suda i što bi bilo otvoreno najmanje deset procesa, koji danas nisu otvoreni, a neki se tiču i predsjedničkih kandidata. Trenutno su dva procesa o kojima priča Split i Hrvatska. Jedan je Dalmacijacement, a drugi Hajduk - prenosi Nova TV Primorčeve riječi.

Primorac je spomenuo i bivšeg šefa u Banskim dvorima. - Iz ovlasti jednog ministra možete skrbiti o vašem resoru i to je više manje sve. Očito je da se do sada politika miješala, jer ako su se procesi otvorili odlaskom čelnog čovjeka Vlade, očito je da je bilo problema oko politike i oko institucija hrvatske države - naglasio je Primorac.

Vidošević je oštro uzvratio Primorcu: - U životu je važnije tko o vama govori, a ne što se o vama govori, a gospodin Primorac o meni nema što govoriti u tom smislu. Čovjek koji je pobjegao iz moje države, dok sam se borio za njezinu slobodu, dok sam otvarao radna mjesta, o meni nema što govoriti. Čovjek koji mlati žene, to je nemoralno da ne može biti nemoralnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 04:36