IZBORI

Primorac: Svoju ženu niti tučem niti varam!

 Davor Pongračić/Cropix

ZAGREB - Svoju ženu volim i poštujem, niti je tučem niti varam - rekao je danas Dragan Primorac odgovarajući na napade protukandidata Nadana Vidoševića.

- Naravno, kad nemam nikakvih afera financijskih i ostalih, moj protukandidat mora izmišljati laži. Za razliku od Nadana Vidoševića koji nije demantirao tvrdnje o nepotizmu, ja njegove optužbe mogu mirne duše demantirati - poručio je Primorac.

Verbalni rat dvojice kandidata za Pantovačak počeo je jučer u Splitu kada je Primorac prozvao Vidoševića da je u Hrvatskoj gospodarskoj komori zaposlio čak tri svoja nećaka.

Vidošević je na te optužbe rekao da o njemu nema što govoriti čovjek koji “mlati žene”. I u dosadašnjem dijelu utrke bilo je međusobnih prozivki kandidata. Tako je kandidat HDZ-a Andrija Hebrang rekao za Primorca i Vidoševića da su “otpadnici iz stranke”. Bivši HDZ-ovci nisu mu ostali dužni, pa mu je Primorac poručio da mu je “mjesto u muzeju voštanih figura”. Vidošević je u Hebrangovu slučaju bio suzdržaniji ustvrdivši da ne želi o njemu pričati “jer je nebitan”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 04:42