TRAGEDIJA U KNINU

POGREBNIK PREMINUO NA POGREBU Tijekom ukopa požalio se na bol u prsima, pa se srušio

Tomo Suknjov (59). bio je djelatnik kninskog poduzeća "Komunalac"
 Ante Cizmic / CROPIX

Tomo Suknjov,59-godišnji djelatnik na radnom mjestu pogrebnika u kninskom poduzeću "Komunalac" koje skrbi o tamošnjem gradskom groblju te suprug i otac troje sinova,preminuo je u četvrtak u popodnevnim satima na svome radnom mjestu tijekom ukopa 73-godišnje pokojnice Milice Mijakovac čije tijelo je bilo dopremljeno iz Srbije.

Nesretni pogrebnik za kojega njegovi radne kolege i nadređeni imaju samo riječi hvale tijekom sahrane osjetio je iznenadnu mučninu i pritisak u prsima što ga nije omelo da ukop privede kraju.

Točno u trenuku kada se rodbina oprostila od pokojnice i krenula prema izlazu iz groblja Tomo se požalio svojim kolegama na sve veću bol u prsištu, počeo skidati radni mantil i hvatati zrak, te se potom srušio.

Istog trenutka prvu pomoć nesebično mu je pružila kćer od netom sahranjene pokojnice inače liječnica po struci.Reanimacjom je skoro deset minuta održavala Tomu na životu do dolaska Hitne pomoći koja je nažalost dijagnosticirala teški srčani udar od kojega je pogrebnik ubrzo preminuo.

- Prema kazivanju doktora Vrdoljaka iz kninske Opće bolnice Hrvatski ponos koji je službeno ustanovio smrt,isti je kao razlog potvrdio teški srčani udar - kazao nam je Željko Gogić,voditelj gradskog groblja i naglasio kako je pokojni Tomo u svemu bio doslovno njegova desna ruka u zahtjevnom poslu-Ovaj posao ne može raditi svatko ali Tomo je bio primjer i uzor svima kao vrijedan radnik,profesionalan i maksimalno obziran i susretljiv s klijentima u njihovim najtežim trenucima u životu kada se osljednji put opraštaju od svojih najmilijih.

Pokop preminulog Tome Suknjova obavit će se danas na njegovom donedavnom radnom mjestu samo nekoliko metara udaljnom od mjesta na kojem je iznenada skončao život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:51