VIRALNI VIDEO

Pogledajte reakciju Plenkovića na pitanje novinarke, snimka se poput munje dijeli društvenim mrežama

Kamere su zabilježile njegovu neprimjerenu reakciju nakon pitanja novinarke N1 televizije o porezu na nekretnine

Andrej Plenković

 /N1

Nakon današnjeg aktualnog prijepodneva u Saboru premijer Andrej Plenković dao je izjavu za medije. Kamere su zabilježile njegovu reakciju nakon pitanja novinarke Anje Perković s Nove TV, o porezu na nekretnine, a snimka se poput munje proširila društvenim mrežama.

"Slatki ste, radoznali ste tu!!, kazao je premijer, a novinarka N1 televizije Jelene Bokun ga je upozorila da pripazi s takvim izrazima jer nisu primjereni.

"Mislim, svi skupa oko poreza, ne mislim na nešto osobno!", kazao je novinarki N1 televizije.

@jbzg5 Premijer je u Saboru nakon aktualnog prijepodneva održao konferenciju za medije. #fyp #hrvatska #Croatia #plenkovic #mediji ♬ original sound - Jelena B.

"Nema potrebe", odgovorila mu je Bokun, što ga je posebno razljutilo:

"Nemojte vi meni govorit samo što ima, a što nema potrebe. Imam ja svoj mandat da govorim što je, a to je otvoreno govorit kako stvari stoje", kazao je Plenković više ne gledajući u Bokan, te se odmah obratio drugom novinaru.

Zatim je kazao da se novinari opterećuju temama koje su nebitne.

"Šta vas briga? Kakva su to tehniciranja potpuno nebitna? Opterećujete se s temama koje su nebitne. Zakon ide u javno savjetovanje, čut će se eho javnosti, prilagodit će se, ne razumijem kome je to bitno koji će dan biti objavljeno? Nikome", kazao je ljutito, a njegova reakcija naišla je na brojna neodobravanja na društvenim mrežama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:30