TOMO MEDVED

‘Pod geslom ‘Zajedno za sve izazove‘ dodatno ćemo ojačati HDZ za predsjedničke i lokalne izbore‘

HDZ ostaje najjača politička snaga u Republici Hrvatskoj, čvrsto pozicionirana na desnom centru, naglasio je

Tomo Medved

 Goran Mehkek/CROPIX

Zamjenik predsjednika HDZ-a Tomo Medved u petak je u HDZ-u predao potpise za unutarstranačke izbore u ime tima kojem je na čelu kandidat za predsjednika Andrej Plenković te izjavio da žele dodatno ojačati HDZ za predsjedničke i lokalne izbore, a HDZ ostaje čvrsto pozicioniran na desnom centru.

"Osnaženi potpisima podrške više od 40.000 članova HDZ-a, tim pod geslom ‘Zajedno za sve izazove‘ danas ponovno predaje kandidaturu za nastavak obnašanja dužnosti na čelu HDZ-a", izjavio je Medved novinarima nakon predaje potpisa Središnjem izbornom povjerenstvu HDZ-a.

Na unutarstranačkim izborima, koji će se održati 13. srpnja, birat će se predsjednik stranke, njegov zamjenik te četiri potpredsjednika.

Sadašnji predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ponovno se kandidirao za tu funkciju kao i njegov zamjenik Tomo Medved te aktualni potpredsjednici - Oleg Butković, Zdravka Bušić, Ivan Anušić i Branko Bačić.

image

Tomo Medved

Goran Mehkek/CROPIX

Medved je istaknuo kako su u programu HDZ-a predvidjeli dodatno snaženje stranke za predstojeće predsjedničke i lokalne izbore. Izrazio je uvjerenje da će HDZ i u iduće četiri godine snažno pridonositi boljitku Hrvatske u svim područjima.

HDZ ostaje najjača politička snaga u Hrvatskoj, čvrsto na desnom centru

Navodeći kako ih potpisi potpore članova stranke obvezuju da nastave i dalje predvoditi HDZ, poručio je kako im je i čast i odgovornost voditi državu na osnovu povjerenja sugrađana koje su im iskazali na parlamentarnim i europskim izborima.

"Obnašajući ove časne i odgovorne dužnosti, pridonosimo kvaliteti života našeg naroda", istaknuo je.

image

Tomo Medved

Goran Mehkek/CROPIX
image

Tomo Medved

Goran Mehkek/CROPIX

Medved je rekao i da je pod njihovim vodstvom HDZ tijekom svih ovih godina očuvao političku stabilnost države, osigurao gospodarski razvoj, a Hrvatsku su, unatoč svim krizama, postavili u jezgru EU.

"HDZ ostaje najjača politička snaga u Republici Hrvatskoj, čvrsto pozicionirana na desnom centru", naglasio je.

Danas do ponoći ističe rok za predaju kandidatura, a Središnjem izbornom povjerenstvu HDZ-a dosad nije dostavljena niti jedna druga lista kandidata.

image

Tomo Medved

Goran Mehkek/CROPIX
image

Tomo Medved

Goran Mehkek/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 15:01