NOGOMET NA BRIJUNIMA

Počasna bojna Vs. Ulysses: Josipović, Končar, Šerbedžija prema Ladiću i goooool!

Ekipa počasne bojne bila je odjevena u crvenobijele dresove, a glumci su imali žutoplavu kombinaciju

BRIJUNI - Predsjednik Ivo Josipović kao kapetan ekipe Počasne zaštitne bojne te biznismen Danko Končar kao kapetan ekipe kazališta Ulysses predvodili su svoje timove u nogometnoj utakmici u srijedu popodne u vojnoj bazi Peneda na Brijunima. Utakmica vojnika i kazalištaraca koja se tradicionalno igra svake godine tijekom kazališne sezone na Brijunima završila je prijateljski 1:1.

Ladić na golu

Među igračima je bio i legendarni golman Dražen Ladić koji je čuvao mrežu Ulyssesa, za koju je igrao i Rade Šerbedžija, ujedno trener glumačke ekipe. Ekipu Ulyssesa Šerbedžija je sastavio uz pomoć izbornika Duška Ljuštine, a trener bojne bio je brigadir Dragan Basić.

Vojna ekipa zabila je glumcima gol već u 15. minuti, a strijelac je bio narednik Antun Marceković. Drugo poluvrijeme pripalo je glumcima, koji su izjednačili u dvadesetoj minuti nastavka. Da nakon utakmice ne bude poraženih, pobrinuo se glumac Filip Detelić koji je dao izjednačujući gol.

Podrška s tribina

S obzirom na to da sezona Ulyssesa na Brijunima još traje, kazalištarci su imali mnogo veću podršku s tribina. Naime, svi trenutni “stanari” kampa Ulysses u srijedu popodne su se preselili u bazu Peneda i navijali za svoje kolege. No, ni to im nije pomoglo da pobijede vojnike.

Domaćini su nakon utakmice za sve igrače i njihove navijače pripremili objed: počastili su ih vojničkim grahom i kobasicama u vojničkoj kantini. Prijateljski susret sudio je Franz Lohninger, član Upravnog odbora PZ Auta, a nakon što su se najeli graha, glumci su se vratili na probe za predstavu “Oluja” koja je od jučer na repertoaru na Malom Brijunu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 12:24