TOTALNI ŠOU

Pljušte uvrede i replike nakon objave bizarnog videa Darka Milinovića: ‘Pa 70 posto ovog grada je napušeno...‘

Kampanja je započela žestoko, tako što je Joso Vrkljan na svojem Facebook profilu objavio video Darka Milinovića u opuštenom izdanju

Darko Milinović u kafiću i njegov komentar na Facebooku

 Facebook/Joso Vrkljan

Činjenica da je u Lici HDZ imao najbolji izborni rezultat na nedjeljnim izborima za EU Parlament osvojivši natpolovičnu većinu glasova, gdje je zabilježena i rekordna izlaznost, a istovremeno njihov kandidat za gradonačelnika Gospića na paralelnim izborima Joso Vrkljan nije uspio pridobiti ni okruglih 33 posto birača, pa u drugi krug ide s političkim veteranom Darkom Milinovićem (LiPO), koji ga je ‘prešišao‘ za 10 posto, nikakva je ludost naspram one koja izgleda tek slijedi u drugom krugu izbora.

Kampanja je započela žestoko, tako što je Joso Vrkljan na svojem Facebook profilu objavio video Darka Milinovića u opuštenom izdanju. Očito pred svojim simpatizerima i u društvu kandidata za zamjenika gradonačelnika Ivice Kovačevića - Ice, vlasnika gospićkog The Highlander Puba, kaže ovako:

- Kad smo Ico i ja razgovarali tko će biti kandidat, pa smo rekli tko će biti bolji, jeb***, ja ću pokupiti ove od 40 godina pa gore, a ti ove mlađe napušene. A veli Ico j... ti milu majku, pa ja sam bolji kandidat od tebe, pa 70 posto grada je napušeno, rekao je Milinović, što je popraćeno gromoglasnim smijehom.

Vrkljan je uz ovaj video svojega suparnika objavio komentar: Dragi moji Gospićani, za razliku od mojih protukandidata ja ne smatram da je 70% grada napušeno. Idemo zajedno mladima osigurati bolju budućnost! Gospić - snažan i važan!

Naravno, bilo je pitanje sekunde kada će reagirati Milinović pa je uzvratio sljedećim komentarom:

- A kod nas je malo opuštena atmosfera pa se i zezamo.To sam ja mislio da ste gospodine Vrkljan vi napušeni jer samo napušen može reći da će pobijediti u prvom krugu i dobiti 70%, a jedva ušao u drugi krug. Ili možda je mentor bio napušen jer samo napušeni hvataju za vrat ako netko ‘krivo pleše‘ pa ga izbaci iz utrke za gradonačelnika. Josoooo najbolje jezičić za zube kao u dosadašnjem djelu kampanje jer može biti neugodno, napisao je Milinović.

- Dragi moji Gospićani, vi mene dobro poznate i znate da nisam svađalica ni nasilnik. Vidjeli ste da je protukandidat na moju objavu u kojoj sam odbacio tvrdnju da je 70 posto građana Gospića napušeno odgovorio jako grubim i neprimjerenim komentarom. Po meni u kampanji nema mjesta tome da jedan kandidat drugome poruči da drži jezik za zubima. Ja to sigurno neću nikad reći jer je ispod moje razine i jer me roditelji nisu odgojili da budem bezobrazan. Nastavljam dalje sa svojim programom i radom za dobrobit građana Gospića, a oni koji programa nemaju neka me zaobiđu. O tome koliko birači cijene ovakvo zagađivanje javnog prostora će se znati nakon drugog kruga izbora... Vaš Joso, uzvratio je Vrkljan u novom postu.

- Ma sve ok Joso. Već kad hoćeš pitaju me radnici da imaju malu plaću a ti 10 puta veću od njih....reko jel moguće...užas...Josooooi tri komentara brišeš...ja to nikada ne radim. Odgovori ljudima...ne briši. Zato sam rekao jezik za zubiće. Zato nisi došao na sučeljavanje...frka aaaa. U subotu te razbijem ko beba zvečku na sportskom sučeljavanju na koji smo pozvani ili si i tu kukavica...pa nećeš doći. Pošalji šefa koji ti sve naređuje ako se bojiš, uzvraća Milinović.

- Vidim da se digla polemika oko moje plaće. Moja plaća je javna i piše u mojoj imovinskoj kartici, pa neka pogleda tko god hoće kolika je moja plaća - brani se Joso.

Nastavlja se iskrama koje frcaju iz minute u minutu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 18:26