KRŠILI ZAKON

Pauk tijekom skupa pokupio vozila SDP-a zbog nepropisnog parkiranja

SDP-ovci su uvjereni da su se njihova vozila našla na meti pauka zbog SDP-ovih odnosa s Nezavisnom listom dr. Stipislava Jadrijevića
 Goran Mehkek / CROPIX

SINJ - Ante Kotromanović i još četiri člana SDP-a koji su u srijedu navečer sudjelovali na predizbornom skupu Kukuriku koalicije u sinjskom gradskom kinu nisu pronašli svoja vozila gdje su ih parkirali.

Pokupio ih je i odvezao pauk “Kamička”, gradske parking tvrtke. SDP-ovci se ne bune znajući su vozila parkirali na sinjskim ulicama gdje parkiranje nije dopušteno, ali gdje se parkira svakodnevno.

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

Ljuti su, vele, jer su uvjereni da su se njihova vozila našla na meti pauka zbog SDP-ovih odnosa s Nezavisnom listom dr. Stipislava Jadrijevića. To zaključuju jer pauk radi jednokratno, do 16 sati, a rad poslije je izniman. Preizborni skup Kukuriku koalicije započeo je u 17 sati. Domaćim SDP-ovcima posebno je bilo neugodno jer je pauk odvezao i vozila njihovih gostiju.

- Vjerujem da su dali nalog da nam pauk pokupi vozila zato što je SDP Sinja nedavno raskinuo koaliciju s NL dr. Jadrijevića. Još više zbog mojih istupanja na predizbornim skupovima na kojima sam upozoravao da je NL dr. Jadrijevića “zec” HDZ-a i da svaki glas za njega znači glas protiv naše Kukuriku koalicije i ujedno glasa za HDZ - kaže Ante Kotromanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:18