Muka vam je kada vam konobar natoči pivo ispod crte u krigli, a do vrha popuni pjenom, od škropeca napravi gemišt, ili premalo džina zamaskira kockicom leda više? A što bi onda trebao reći čovjek kojeg je vlastiti konobar okrao za 55.000 eura?
Konobari kradu goste i gazde, ali i sebe međusobno. Vlasnici kradu goste, konobare i državu. Država kažnjava vlasnike. Iz te jednadžbe, nastale iz našeg višednevnog istraživanja, razvidno je da najbolje prolaze konobari, a najlošije gosti. Ne otkrivamo Ameriku, ali na jednom mjestu uspjeli smo posložiti sve sheme kako izgleda život ugostitelja koji ne žive samo od plaće.
Prije svega, jedna velika ograda - velika većina ugostitelja svoj posao radi časno i pošteno, a ovo, međutim, nije priča o...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....