MILINOVIĆ U EUFORIJI

‘Ovo je Hrvatska, ovo je Lika, ovo je Gospić! Gotovo je, zvao me Starčević, evo što mi je rekao‘

Samo da ovi od Karla Starčevića izađu na izbore u drugom krugu, gotovo je - kaže nam euforični Milinović, koji očito dosta žestoko slavi pobjedu

Darko Milinović

 Robert Fajt/Cropix

Dr. Darko Milinović je nakon za njega sjajnog rezultata od oko 43 posto (naspram 32 posto HDZ-ova kandidata) i razliku od oko 540 glasova bio vrlo euforičan, javio nam se s uzvikom "Ovo je Hrvatska, ovo je Lika, ovo je Gospić".

- Samo da ovi od Karla Starčevića izađu na izbore u drugom krugu, gotovo je. Pozivam Karla Starčevića, istinskog Ličanina, koji će me podržati - rekao je.

- Mislite da bi vas on mogao podržati u drugom krugu - pitamo.

- Ne mogao, on hoće sto posto. Nazvao me prije tri dana i rekao: Doktore, ti si gospodin čovjek u odnosu na ove druge - kaže nam euforični Milinović, koji očito dosta žestoko slavi pobjedu.

Upitali smo i Starčevića hoće li podržati Milinovića u drugom krugu:

- Najprije ćemo prespavati, pa ćemo onda vidjeti koliko su jedni i drugi voljni i na što obvezati se, jer mi nismo dužni nijednome ni u jednom obliku - rekao nam je Starčević.

Za izborni poraz je kazao kako su "dvoje protukandidata animirali sve svoje birače, a birači koji pripadaju nama nisu izašli, a da ih je samo još 500 izašlo, Danijel Tušak bi ušao u drugi krug, kojeg smatram i dalje najboljim kandidatom za grad Gospić".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 20:37