DOBIO POLA MILIJUNA

Odvjetnik koji je radio nepotrebnu studiju za Polančeca radio kao automehaničar

Zagreb 050607Vlada RH - sjednica, potpredsjednik Damir Polancec razgovara na mobitel neposredno prije pocetka sjednice. Foto Dragan Matic / Cropix
 Dragan Matić / CROPIX

VUKOVAR – Vukovarski odvjetnik Petar Miletić (54) u svom odvjetničkom uredu u Županijskoj ulici, u blizini Palače pravde Vukovar, uhićen je u utorak tijekom prijepodneva. Prema onome što se moglo doznati, po Miletića su došli policajci iz Zagreba, djelatnici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Službene potvrde te informacije do 15 sati nije bilo. Vijest o Miletićevu uhićenju pročula se u odvjetničkim krugovima u Vukovaru, no nitko nije puno znao, ili nije htio govoriti, o Miletićevim poslovima.

Problema sa zakonom, prema saznanjima, dosad nije imao. Njegov odvjetnički ured u Vukovaru je radio godinama, no prije 5-6 godina, Miletić je zatvorio praksu, prebacio klijente drugom odvjetniku, i 2-3 godine izbivao je iz Vukovara.

Priča se kako je to vrijeme proveo u Australiji, radeći kao automehaničar, a po povratku opet se posvetio odvjetništvu, otvorivši novi ured u blizini sudske zgrade. Nakon uhićenja, Miletićevi branitelji su zagrebački odvjetnici Ljubo Pavasović Visković i Ivan Stanić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 05:21