KOBNA AUTOCESTA

Obitelj u šoku: Ne možemo vjerovati da ih nema

Zagreb, 290410.U prometnoj nesreci koja se dogodila na autocesti kod Popovca, u sudaru dva automobila marke Audi i Mitsubishi, smrtno je stradala jedna osoba a jedna tesko ozlijedjena. Na slici: u tijeku je policijski ocevid.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač/CROPIX / KRAJAC DAMIR

BJELOVAR - Ne mogu vjerovati da ga više nema - kroz suze je kazala Milkica Munjas, majka 32-godišnjeg Mire koji je u četvrtak oko 21.45 sati sa svojim 27-godišnjim prijeteljem Nikolom Lekšićem smrtno stradao u tragičnoj prometnoj nesreći na 86. kilometru autoceste A4 kod Popovca.

U njihov je Mitsubishi Pajero Audijem A6 udario 40-godišnji Marin Pucar, član Uprave Podravke nakon što se neoprezno prestrojavao u desnu traku. Munjas je poginuo na mjestu, dok je Lekšić preminuo u Kliničkoj bolnici Dubrava.

- Miro se s Nikolom u kasnim večernjim satima zaputio Zagreb. Mislim kako su išli nekom u posjetu. Ujutro sam se skoro onesvijestila kada nam je policija pokucala na vrata i kazala kako je Miro stradao u nesreći – kazala je 60-godišnja majka Milkica kojoj je zbog šoka morala biti pružena liječnička pomoć.

Shrvana Milkica nam je kazala kako je obitelj Lekšić u Zagrebu kako bi riješila detalje oko prijevoza tragično stradalih mladića. Stradali Miro nije imao djece, no iza Nikole je ostalo dvoje malodobne djece od kojih jedno još nije prohodalo.

Pogreb stradalih mladića bit će u ponedjeljak na mjesnom groblju u Trojstvenom Markovcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 09:20