NOVI SKANDAL

Novinarka HRT-a: 'Da nalikujemo na državu, Milanović i Josipović bili bi spaljeni na lomači. Nabijem na k... njihova mišljenja o presudi'

- Nabijem na k… Milanovića i Josipovića i njihova mišljenja o Domovinskom ratu i oslobađajućoj presudi. Da barem malo nalikujemo na državu, već danas bi bili spaljeni na lomači na Markovu trgu', napisala je na svom Facebook profilu Helena Krmpotić, novinarka HRT-a, u petak netom prije nego što će se u Hagu izreći presuda generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

Ostali su je upozoravali da se ponaša civilizirano, i bez vulgarizama, a ona je na to odgovrila: - Ma pun mi je q više civiliziranog. Izdajice hrvatskog naroda. Sramim se di živim.

U daljnjim je komentarima napisala: - Onda bih im glave namontirala tam na ćošak, da se psi mogu popišati na njih.

Njezini kolege, Petar Štefanić i Ivan Jabuka pokušali su joj objasniti da predsjednik i premijer nisu krivi zbog zatvaranja generala i molili da snizi tenzije, ona im je odgovorila da 'nije još ni krenula'.

Na HRT-u su, ogorčeni govorom mržnje na privatnom FB profilu svoje novinarke, zbog svega pokrenuli internu istragu , piše Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:06