‘EVO SNIMKE...‘

Noga na vratu: Objavljen video uhićenja čovjeka koji je spasio Trnje od poplave

Policija je dala izvještaj da je naš heroj pijan vrijeđao policajce i da je zato priveden. Evo snimke kako je sve krenulo
Uhićenje Tihomira Blagusa
 Facebook

Zagrebačka policija izvijestila je danas da je 54-godišnji Tihomir Blagus, ne navodeći njegov identitet, u naselju Trnje u subotu priveden jer je uznemiravao i vrijeđao policajce na očevidu, a ne zbog provale u objekt Hrvatskih voda, odnosno otvaranja odvodnog kanala prema Savi.

Na Facebook grupi 'Trnje - na posljednjoj liniji obrane' objavljena je fotografija, a potom i video snimka uhićenja uz komentar:

- Ovako je izgledalo uhićenje našeg Tihomira. Noga na vratu??? Zar nismo nedavno vidjeli što se u Americi dogodilo zbog sličnog policijskog postupka. Važno je za napomenuti da se Tihomir nije opirao, i čemu onda ovakav postupak? Čemu lisice?", pitaju se u Facebook grupi.

Objavili su i kratku video snimku koja pokazuje kako je sve krenulo.

- Policija je dala izvještaj da je naš heroj Tihomir Blagus pijan vrijeđao policajce i da je zato priveden. Objavljujemo snimku kako se sve to dogodilo i kako je to krenulo, napisali su.

Policija je izvijestila da je 54-godišnjak, nakon dolaska policijskih službenika i tijekom provođenja potrebnih radnji, došao i pritom je izražavao negodovanje, ometao policijske službenike u provođenju službene radnje te ih galameći vrijeđao, da bi u jednom trenutku krenuo zamahivati rukama u smjeru policijskog službenika. Policijski službenik izdao mu je upozorenje da se smiri i da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, a on to nije učinio već je nastavio s takvim ponašanjem, kako je izvijestila policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:09