UOČI DRUGOG KRUGA

Nakon bizarne snimke i razmjene uvreda, kandidati za gradonačelnika Gospića se testirali na droge, evo rezultata

Kampanja je započela tako što je Joso Vrkljan na svojem Facebook profilu objavio video Darka Milinovića u opuštenom izdanju

Darko Milinović i Joso Vrkljan

 /Hrt

Kandidati za gradonačelnika Gospića su se uoči drugog kruga izbora testirali na droge, javlja Dnevnik.hr.

Kampanja se zahuktala do mjere da su se kandidati morali testirati na droge. Do kulminacije je došlo zbog video snimke na kojoj Darko Milinović i kandidat za njegovog zamjenika govore o ‘napušenim biračima‘.

Podsjetimo, kampanja je započela žestoko, tako što je Joso Vrkljan na svojem Facebook profilu objavio video Darka Milinovića u opuštenom izdanju. Očito pred svojim simpatizerima i u društvu kandidata za zamjenika gradonačelnika Ivice Kovačevića - Ice, vlasnika gospićkog The Highlander Puba, kaže ovako:

- Kad smo Ico i ja razgovarali tko će biti kandidat, pa smo rekli tko će biti bolji, jeb***, ja ću pokupiti ove od 40 godina pa gore, a ti ove mlađe napušene. A veli Ico j... ti milu majku, pa ja sam bolji kandidat od tebe, pa 70 posto grada je napušeno, rekao je Milinović, što je popraćeno gromoglasnim smijehom.

Vrkljan je uz ovaj video svojega suparnika objavio komentar: Dragi moji Gospićani, za razliku od mojih protukandidata ja ne smatram da je 70% grada napušeno. Idemo zajedno mladima osigurati bolju budućnost! Gospić - snažan i važan!

Milinović je odgovorio:

- A kod nas je malo opuštena atmosfera pa se i zezamo.To sam ja mislio da ste gospodine Vrkljan vi napušeni jer samo napušen može reći da će pobijediti u prvom krugu i dobiti 70%, a jedva ušao u drugi krug. Ili možda je mentor bio napušen jer samo napušeni hvataju za vrat ako netko ‘krivo pleše‘ pa ga izbaci iz utrke za gradonačelnika. Josoooo najbolje jezičić za zube kao u dosadašnjem djelu kampanje jer može biti neugodno, napisao je Milinović.

- Danas mene pitaju doktore da li vi konzumirate drogu. Pitajte ih u rađaoni odnosno čekaoni, nije to ugodno, ja se u godinu dana napijem deset puta, a kamoli nešto drugo, komentirao je kandidat za gradonačelnika Gospića Darko Milinović.

HDZ-ov kandidat Joso Vrkljan se također došao testirati, sa svojom zamjenicom Kristinom Pršom.

- Ja sam samo napisao da ne vjerujem da je 70 posto Gospića pod utjecajem droga i onda je krenulo ovo sve i mi smo smo kao pozitivan primjer, ja i moja zamjenica Kristina Prša, došli ovdje se testirati, rekao je Vrkljan, prenosi Dnevnik.hr.

Rezultati su objavljeni danas, a svi kandidati su čisti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 19:23