ZET NIJE ZADOVOLJAN

Najpoznatija punica u Hrvatskoj ipak neće skočiti s Pelješkog mosta: ‘Uvjeti nisu ispunjeni‘

‘Ovaj most meni je trebao promijeniti život, a on ostaje isti. Uzdam se u dragog Boga‘, rekao je Daniel Džono, zet Joške Parmać

Daniel Džono i Joška Parmać

 Privatni Album

Prije godinu dana izjava mladića iz Komarne Danijela Džone o njegovoj punici ekspresno je postala viralni hit na društvenim mrežama.

Na pitanje koliko njemu znači Pelješki most Danijel je bez prevelikog razmišljanja odgovorio:

- Meni osobno znači puno jer je moja punica prije deset petnaest godina rekla da će se ona, ako se taj most ikad napravi, s njega baciti pa ja očekujem da se ona napokon baci - rekao je Danijel i postao, a neki su išli toliko daleko pa su predložili da se Pelješki most odmah preimenuje u „Puničin most“.

No Joška Parmać, najpoznatija punica u Hrvatskoj poznata i kao "pelješka skakačica", ipak neće skočiti s Pelješkog mosta iako se u to okladila, piše N1 televizija.

- Uvjeti nisu ispunjeni za moje bacanje s mosta. One godine kada je Ivo Sanader postavio kamen temeljac i rekao da se most gradi za 18 mjeseci, ja i moj kum smo se dogovorili da ćemo se baciti. Pošto se to nije ispunilo, uključila se Europa, izgradila most i zbog toga ništa od skoka, na žalost mog zeta Danijela - rekla je Parmać za N1.

Danijel to objašnjenje nije prihvatio.

- Ovaj most meni je trebao promijeniti život, a on ostaje isti. Uzdam se u dragog Boga - rekao je Džono te dodao da mu Pelješki most puno znači te da nema nikoga u Hrvatskoj tko zbog njega nije sretan.

- Ja taj most ne lajkam, ja ga zapravo uopće ne gledam - ustvrdio je Džono te dodao kako će doći na svečano otvorenje Mosta iako "nije od janjetine".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 23:01