HIT NA FACEBOOKU

Na Kolindine slike iz Hercegovine stigle tisuće lajkova, ali i zločestih komentara; Fanovi je brane: ‘A kakav je Milanović...‘

Nekolicina je zaključila kako je Mamićeva navodna momačka upravo bila povod njezinom posjetu Hercegovini

Kolinda u Hercegovini

 Facebook

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) objavila je u srijedu navečer na svom Facebooku 20-ak fotografija s hodočašća u Međugorje.

- Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini - napisala je Grabar-Kitarović te objavu ukrasila hashtagovima #Međugorje, #Mostar, #MasnaLuka, #Blidinje i #Kupres.

Njezina je objava dosad prikupila više od 3000 lajkova i mnoštvo komentara, a pratitelji su je prvenstveno obasuli srcima i cvijećem, a oni rječitiji su je prozvali "ženom za sva vremena". Korisnice su istaknule da je bivša predsjednica "prezgodna", "prekrasna" te "prelijepa".

Međutim, nakon što su mediji prenijeli njezinu objavu, ispod su uslijedile salve "zločestih" komentara u kojma piše kako je išla posjetiti Zdravka Mamića koji se već godinama krije u BiH i izbjegava služenje zatvorske kazne za izvlačenje desetaka milijuna eura iz Dinama.

Naime, nedavno je objavljeno da Mamić ljubi 30-ak godina mlađu Jelenu Planinić iz Ljubuškog i da se šuška o njihovom vjenčanju, a pojavila se i snimka bivšeg čelnika Dinama na navodnoj momačkoj zabavi.

‘Mamić odradio momačku u Hercegovini!‘, napisao je portal Otpor.Media uz video odličnog raspoloženog Mamića koji s prijateljima pjeva ‘Dinamo ja volim‘ - iako nije poznato kad je snimka nastala.

U svakom slučaju, bilo je dovoljno da neki zaključe kako je upravo to bio povod njezinom posjetu Hercegovini.

"Otišla posjetiti starog prijatelja Mamića", "Na momačku", "Je li iskočila iz torte?", "Malo navratila do Zdravkeca...", "Išla je pogledati mladu od Maminje", "Išla odgovorit Mamića od ženidbe", "Malo kod Zdravkeca da odmjeri jel bolja od nje ova nova Zdravkecova prijateljica", "Možda je vjenčana kuma Maminju", "Rastat će se Mamić, a nije se ni oženio!", "Trebala se brinuti za Domovinu dok je bila predsjednica, ali ne, ona je slavila rođendane s kriminalcima, bavila se svojom totalnom reparaturom i make overom, trošila ko pijani milijarder i plahutala od mila do nedraga" - samo su se nizali zločesti komentari.

"Nije žena,to je Kolinda. Ako je uspjela izljubiti Macrona,usliniti Francuski pehar, baciti nogomet u drugi plan, javno glumiti Bandićevu rođendansku Merlinku, osvajati novinske stupce diljem svijeta svojom nevjerojatnošću... Biti glavna na frendovoj (Mamićevoj) momačkoj za nju je mačji kašalj. To nije žena, to je Kolinda", glasio je jedan od zanimljivijih.

Međutim, i tu su se brzo stvorili oponenti koji su stali u njezinu obranu.

"Zato smo dobili super nasljednika", "Ja ne znam što imate protiv nje, ona nije sramotila državu niti unutra, a pogotovo ne vani. Državni vrhovi su je podržavali na cijelom svijetu. Što Milanović daje pa to se cijeli svijet smije s RH", branili su je.

Naravno, sve je zapečaćeno već legendarnim komentarom: "Jakove, izdrži!"

Uskoro će biti tri godine otkako je bivšoj predsjednici završio mandat, a za Gloriju je nedavno dala prvi veliki intervju nakon što je nastavila karijeru u Međunarodnom olimpijskom odboru.

Možete ga pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:39