PARLAMENTARNI IZBORI

Most objavio nositelje lista: Selak Raspudić ide na Plenkovića, a Raspudić na Jandrokovića

‘Nama kampanja ne treba, pokazali smo da smo bili uz tebe proteklih godina‘, rekao je na predstavljanju nositelja lista Nikola Grmoja

Marin Miletić, Miro Bulj, Zeljko Sačić, Nikola Grmoja, Nino Raspudić, Bozo Petrov, Marija Pavliček, Josip Skočibušić, Kristina Bakula, Robert Podolnjak

 Damjan Tadic/Cropix

Politička stranka Most predstavila je u ponedjeljak nositelje svojih izbornih lista na nadolazećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj koji će se održati 17. travnja.

- Nama kampanja ne treba, pokazali smo da smo bili uz tebe proteklih godina. Kod uvođenja eura, kod epidemije korone, kada su nas zatvarali i kada je patilo gospodarstvo, jedini smo u Hrvatskom saboru i na ulici, prikupljajući potpise, ustali u obranu ljudskih prava. Kada pričamo o korupciji i rijekama pravde, ja ću reći dvije riječi, nama je potrebna čista voda. Voda koja čisti i razotkriva korupciju, voda koja pere. Niti jednu aferu SDP nije otkrio u protekle četiri godine, Most je otkrio. Sjetite se - rekao je potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja.

Nezavisna saborska zastupnica Marija Selak Raspudić bit će nositeljica Mostove liste u 1. izbornoj jedinici, saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić nosit će listu u 2., a saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić u 3. dok će drugi na listi u 3. izbornoj jedinici biti sveučilišni profesor i bivši saborski zastupnik Robert Podolnjak.

Mostovu listu u 4. izbornoj jedinici nosit će povjerenik Mosta za Osječko-baranjsku županiju Josip Skočibušić dok će druga na toj listi biti saborska zastupnica Hrvatskih suverenista Vesna Vučemilović. Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček Mostovu će listu nositi u 5. izbornoj jedinici, u 6. će je nositi potpredsjednik Mosta i saborski zastupnik Nikola Grmoja, u 7. će je nositi saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot, u 8. će je nositi saborski zastupnik Mosta Marin Miletić, u 9. će na njezinom čelu biti saborski zastupnik Mosta Miro Bulj, a u 10. će je nositi predsjednik Mosta i saborski zastupnik Božo Petrov.

Hrvatska republikanska stranka iz Bosne i Hercegovine nosit će Mostovu listu u 11. izbornoj jedinici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:32