'SVE JE IZMISLIO'

Mirko Cetinski demantira da je primio 2,5 milijuna kuna: Končar mi smješta zbog podignutih tužbi

Pula, 230808.Koncert Tonyja Cetinskog u pulskoj Areni u organizaciji Histria festivala na pozornici sa 3 etaze. Produkcija koncerta je oko 200.000 eura. Mirko Cetinski.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srecko Niketic / CROPIX

Mirko Cetinski, koji je osumnjičen za malverzaciju nekretninama, odbacio je sve optužbe da je protuzakonito posredovao u kupnji zemljišta i od prodavatelja primio proviziju od 2,5 milijuna kuna. Cetinski tvrdi kako su svi navodi objavljeni u medijima o njegovoj umješanosti neistiniti te kako nije malverzacijama oštetio kupca ' Kermas ulaganja' d.o.o. u vlasništvu Danka Končara .

Uvjeren je kako će sud potvrditi istinitost njegovih riječi, a naglašava kako je kazneni progon protiv njega uslijedio nakon što je protiv Danka Končara i Kermas ulaganja d.o.o. podnio tužbu zbog prijevare vezane uz kupnju poslovnih udjela u ' Glasu Istre'. Poručio je Končarevim odvjetnicima koji, kako veli, uporno protiv njega i njegove supruge podnose kaznene prijave neće 'medijskim objedama uništiti živote njegove obitelji'.

Sve je počelo, tvrdi Cetinski, kada je njegova supruga kao članica uprave 'Kermas ulaganja' ustala protiv Končarevih dubioznih planova zbog čega ju je odlučio diskreditirati.

- Izmislio je kako ga je poslovno oštetila pa je, zato što je moćna i utjecajna osoba, pokrenuo protiv nje kazneni postupak i medijski linč - tvrdi Cetinski. Također naglašava kako priče o njegovim milijunskim poslovima u Kini nisu istinite, kao i one o stanovima u Americi i Italiji.

- Da je sve to istina, to nam se u Hrvatskoj sigurno ne bi događalo - smatra Cetinski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:58