JOŠ JEDAN ČLAN VLADE ZAVRŠIO U BOLNICI

Ministar unutarnjih poslova Ostojić operiran je na Rebru: Sam sam si kriv....

Vlada je priopćila da mu je operativnim zahvatom odstranjen apsces u području glutealne regije

ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić sinoć je operiran u KBC-u Zagreb. Jutros u 6.45 ministar je tu informaciju sam objavio na svom Faceboom profilu.

- Sinoć su me operirali na Rebru...sam sam kriv....odgađati sam odlazak doktoru radi obveza , a ovako sam napravio puno gore pa me nema do idućeg četvrtka...najviše mi je zao sto ne mogu u subotu na Plitvice....sve u svemu prošlo je dobro, brzo sam nazad... - napisao je ministar policije na Facebooku.

Dodao je da će "njegovim omiljenim novinarima doći službeno Vladino priopćenje pa molim da točno prepišu da ne nađu nešto rasističko..."

Vlada je pak priopćila kako je Ostojić primljen u KBC Zagreb radi manjeg operativnog zahvata tijekom kojeg mu je odstranjen apsces u području glutealne regije. Zahvat je protekao uredno i bez komplikacija, a radi postoperativne antibiotske terapije, ministar će sljedećih sedam dana provesti na bolničkom liječenju, navodi se na kraju priopćenja.

Podsjetimo, nedavno je i ministar prometa, pomorstva i veza završio u bolnici. Zlatku Komadini navodno je od stresa proradio čir. Osim njega u bolnici je završio i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Neven Mimica i to zbog komplikacija u liječenju upale pluća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 12:28