NASTAVAK SUKOBA

Milanović: ‘Vidim da se vjerni Oleg ničega ne sjeća‘; Butković: ‘Samo je jednu pametnu stvar radio u životu‘

‘Sve se to događalo pod pokroviteljstvom AP-a i HDZ-a. Ono što je za pošten narod korupcija, za HDZ je svakodnevni obrazac ponašanja‘

Zoran Milanović i Oleg Butković

 Cropix/

Predsjednik Zoran Milanović u najnovijem Facebook postu osvrnuo se na navodne objavljene poruke koje su izmjenjivali Oleg Butković i Josipa Rimac u kojem dogovaraju zapošljavanje sina njezine prijateljice.

Milanovićev status prenosimo u cijelosti.

- Ovo je najkorumpiranija vlada u povijesti Hrvatske i dok Plenković govori o borbi protiv korupcije, gledamo razmjenu srdačnih poruka između njegove državne tajnice Josipe Rimac i njegovog ministra Olega Butkovića. ‘Živio HDZ‘ piše Josipa Rimac sretna zbog još jednog stranačkog uhljebljivanja. Gadljivo je čitati kako su još jednom pokazali da oni s HDZ-ovim stranačkim iskaznicama mogu sve što hoće, a svim drugima što ostane ili neka idu van iz države. Tako je vjerni Oleg, na zamolbu Josipe ugurao još jednog sina još jedne prijateljice u tvrtku koja posluje s državom. Danas se vjerni Oleg ničega ne sjeća, vjerojatno se kao ni Turudić ne sjeća da uopće poznaje Josipu Rimac. Sve se to događalo pod pokroviteljstvom AP-a i HDZ-a. Ono što je za pošten narod korupcija, za HDZ je svakodnevni obrazac ponašanja. Sad je potpuno jasno zašto je Butković glasao za Turudića - on njemu glas, ovaj njemu oprost od kaznenog progona. Sve znate! Iz petnih žila, s lažnim osmjesima se trude ostati na vlasti, jer bez države koju mogu pljačkati oni ne postoje. Baš zato 17.4. treba izaći na izbore. Rijeke pravde dolaze - napisao je Milanović.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na svome Facebook profilu odgovorio je hrvatskom predsjedniku.

- U nedostatku bilo kakvog suvislog programa i vizije Milanović nastavlja vrijeđati i širiti mržnju. Da je sto godina na vlasti ne bi bio u stanju napraviti ono što je napravljeno u moja dva mandata: Pelješki most, završetak koridora Vc, druga cijev tunela Učka, završetak istarskog ipsilona, završava se autocesta prema Sisku, renesansa u izgradnji luka i lučica diljem Jadrana, obnova željeznice, zračne luke Split i Dubrovnik. Diljem Hrvatske iza mene su ostali završeni projekti, a iza Milanovića i njegove rušilačke družine ostaje samo pustoš i mržnja. Naši ljudi jako dobro znaju razlikovati rad od nerada, sposobnost od nesposobnosti i dobro od zla. I zato ću 17.4. pobijediti Grbina u 8. izbornoj jedinici, a Milanović će još jednom biti samo isfrustrirani luzer kojega u svijetu niti tko zove niti mu tko dolazi. Jedino u životu pametno što je radio bilo je prodavanje usisavača - napisao je Butković, te uz status objavio sliku usisavača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 21:28