‘LAŽOV PLENKOVIĆ‘

Milanović se opet obrušio na Ustavni sud: ‘A Kolinda na dernecima HDZ-a? Nisu ni pisnuli, kao glodavci u tmini‘

‘HDZ-ova pouzdanica tumarala je po HDZ-ovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike‘

Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović (u krugu)

 /Cropix

Predsjednik Zoran Milanović na svojoj Facebook stranici je objavio status u kojem kritizira predsjednika Ustavnog suda RH Miroslava Šeparovića i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Objavu prenosimo u cijelosti:

‘Nikada nisam, niti bi mi palo na pamet ovako uniziti dužnost predsjednika Republike kao što je to, ne jednom, učinila Kolinda Grabar Kitarović. HDZova pouzdanica - najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva - tumarala je po HDZovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike.

Ali, Šeparović i njegova potkupljena klika s Ustavnog suda nisu tada ni pisnuli, ni upozorenja ni odluke sročili nisu protiv njenog “sudjelovanja u političkoj izbornoj kampanji”. Ne, već su kao glodavci u tmini samo čekali Plenkovićeve naredbe. A i lažov Plenković se, sada kaže, ne sjeća toga.

Sjetit će se kad im nekako s proljeća dođu rijeke pravde i odnesu cijelu tu prljavu naplavinu lažljivaca i gangstera koja predugo uništava i truje Hrvatsku‘, napisao je Milanović na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 20:22