TEAM BUILDING

Milanović ministrima na pitoresknom imanju u Jastrebarskom: Budite mudri i oprezni

 Tomislav Krišto/CROPIX

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, organizirao je prošlog četvrtka neformalno druženje SDP-ovih članova kabineta na pitoresknom imanju obitelji Korak u Jastrebarskom, nedaleko od Zagreba.

Razgovarali o svemu

Opterećeni aferama dvoje visokih dužnosnika stranke i lošom ekonomskom situacijom koju ne uspijevaju riješiti, visokim dužnosnicima SDP-a taj je susret trebao poslužiti kao neka vrsta team buildinga, otkrio nam je jedan visoki dužnosnik Vlade. Razgovaralo se o svemu.

To je bila i prilika da se SDP-ovci nađu svi za istim stolom, bez obzira na sukobe među nekima od njih. Najvažniji politički dio druženja bilo je Milanovićevo obraćanje očito potaknuto DORH-ovim istragama SDP-ove županice Lovrić Merzel i gradonačelnika Sabe.

Opušteno i veselo

Premijer je od ministara tražio da budu obazrivi, politički mudri i oprezni. Unatoč problemima koji muče SDP, ovaj team building protekao je, kako kažu neki ministri, vrlo opušteno i veselo.

Neformalno uz kapljicu

Nije se pjevalo, ali su se uz vrhunsku kapljicu i tradicionalna jela pričali vicevi. Jele su se kobasice od divljači, probalo se nekoliko vrsta vrhunskih vina.

- Trebali bismo se češće nalaziti na takvim druženjima jer više se problema može riješiti neformalno uz kapljicu i večeru - smatra jedan od ministara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:29