KAMPANJA

Milana Bandića u Otoku dočekao i Norčev otac i osmomjesečni sin

Prvi susret s građanima Bandić je imao u Glavicama, rodnom selu Zorana Milanovića, gdje ga je dočekalo samo nekoliko desetaka građana

SINJ - Predsjedničkog kandidata Milana Bandića, koji je ponedjeljak proveo u kampanji na području Cetinske krajine, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Otoku dočekali su i članovi obitelji generala Mirka Norca - Mirkov osmomjesečni sin Ante, kojega je u naručju držao djed po majci Ivan Midenjak, Norčeva supruga Jelena i Norčeva sestra, a kasnije ga je pozdravio i Mirkov otac Ante.

Na glavnom otočkom trgu ispred zgrade Općine okupilo se nekoliko stotina građana, među kojima je bilo najviše razvojačenih branitelja.

Oni su Milana Bandića, čim je stigao na trg, dočekali pljeskom.

Domaćin Bandiću u Otoku bio je Frano Erceg, predsjednik podružnice HSP-a. Kandidat Bandić je poimence pozdravio obitelj Norac, “oca Antu, suprugu Jelenu i malog Antu”.

Tijekom boravka u Otoku Bandić je zajedno s Mirom Lacom održao sastanak s Antom Norcem iza zatvorenih vrata. Bandić je u Cetinsku krajinu došao iz Knina. Prvi susret s građanima imao je u Glavicama, rodnom selu oca Zorana Milanovića. Tu ga je dočekalo tek nekoliko desetaka građana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 10:05