LJUBAVNI TROKUT NA HVARU

Maloljetnik priznao: Sa Slađanom sam cijelu noć vodio ljubav u šumi, a onda ubio ujaka

Svi troje su u kući pili pjenušac. Kada je odbila voditi ljubav s mužem, on ju je udario po stražnjici

SPLIT - Pokojni Domagoj Novoselnik (32) nožem je krenuo prema maloljetnom nećaku (17), pohrvali su se, nećak je oteo Domagoju nož i zario mu ga u prsa tako snažno da je drška noža pukla.

Tako je, doznajemo iz izvora bliskih istrazi, mladić iz Petrinje rekao u iskazu policiji i istražnom sucu priznajući ubojstvo ujaka i ljubavnu vezu s ujnom Slađanom (27) koja je trajala od njegove 14. godine.

Dolazio na praznike

Podsjetimo, malo mjesto Vrisnik na otoku Hvaru zgranulo je ubojstvo Domagoja Novoselnika koje se dogodilo prošli vikend. Nakon očevida nećak je policiji priznao da je upravo on ubio svog ujaka, ali policija istražuje i mogućnost da nećak zapravo svojim priznanjem štiti ujnu Slađanu.

Ubojstvu u domu Novoselnikovih gdje je mladić svake godine provodio ljetne praznike prethodila je svađa supružnika.

Svi su troje bili u dnevnom boravku i pili pjenušac, Domagoj je poželio voditi ljubav sa Slađanom koja je to odbila pa ju je suprug udario po stražnjici. Mladić je prigovorio ujaku i izašao na terasu pušiti cigaretu. Kad je popušio, vraća se u dnevni boravak a Domagoj uzima nož i kreće prema njemu.

Pohrvali su se, mladić je ujaku oteo nož i zabio mu ga u prsa. Oboje su pali na pod. Kad je Slađana vidjela da su oboje na podu, izašla je iz kuće i odjurila do jednog od radnika Domagojeve tvrtke SN graditeljstvo. Slađana se više nije vraćala, a radnik je došao do mjesta ubojstva i rekao mladiću da izađe iz kuće. Radnik je pozvao Hitnu pomoć koja je stigla za 15 minuta.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTANJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 21:10