BORBA ZA SVAKI GLAS

'LUPEŽ OSTAJE LUPEŽ' HDZ-ovci na završnom skupu u Dubrovniku žestoko napali Andru Vlahušića

Dubrovnik, 180315.Sef stranke HDZ-a Tomislav Karamarko prisustvovao je predizbornom skupu za izbore za gradonacelnika grada Dubrovnika koji se odrzao u hotelu Park. Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
 Tonci Plazibat / CROPIX

- Mato je 100 puta bolji i Dubrovnik će sigurno biti više nego duplo bolji grad kada on u nedjelju pobjedi na izborima – poručio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na završnom skupu HDZ-a pozvavši sve HDZ-ovce da izađu na izbore i da ne dozvole da Franković pobjedi sa malom razlikom jer su, kazao je, izbori u Dubrovniku trenutno najvažniji za HDZ, piše Slobodna Dalmacija.

U hotelu Park osim Karamarka, Frankoviću su potporu među ostalim došli dati i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, međunarodni tajnik stranke Miro Kovač, glavni tajnik HDZ-a BiH Vlado Đojić, predsjednik HDZ-a iz Rame, kao i koalicijski partneri dubrovačkog HDZ-a te drugi stranački dužnosnici iz susjedne BiH. Karamarko je između ostalog istaknuo kako su dubrovački HDZ-ovci autentični domoljubi, da nije bilo njih i Tuđmana, ne bi bilo ni Dubrovnika.

- Traže da idemo pognute glave jer su HDZ, Tuđman i branitelji stvorili Hrvatsku. Ova vlast nameće svoje ideološke vrijednosti svim građanima kroz zakone o braku i školske programe. Da su barem nešto napravili u gospodarstvu – istaknuo je Karamarko, zaključivši da se događa treći egzodus Hrvata kojem je već 100 tisuća građana napustilo Hrvatsku.

Predsjednik HDZ-a naglasio je kako su ovi izbori uvertira u parlamentarne na kojem će HDZ pobijediti i Hrvatskoj donijeti stabilnost.

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić između ostalog kazao je kako bi bilo nedopustivo da Dubrovnik dobije pravomoćno osuđenog gradonačelnika.

– Lupež ostaje lupež – zaključio je Dobroslavić.

Tonci Plazibat / CROPIX
Dubrovnik, 180315.Sef stranke HDZ-a Tomislav Karamarko prisustvovao je predizbornom skupu za izbore za gradonacelnika grada Dubrovnika koji se odrzao u hotelu Park. Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Potporu Frankoviću dao je Branko Bačić, predsjednik županijskog HDZ-a, a glavni tajnik HDZ-a BiH pozvao je dubrovačke HDZ-ovce da u nedjelju izađu na izbore, a prije toga animiraju svoju rodbinu, prijatelje i susjede.

Franković je poručio kako je HDZ u Dubrovniku vodio kampanju čistih ruku bez podmetanja i laži te kako su govorili samo istinu, piše Slobodna Dalmacija. .

– Istina je da je Andro Vlahušić osuđen, da se protiv njega oko Revelina vodi istraga. Istina je da u posljednjih šest godina unatoč proračunu od 2,2 milijarde kuna ostao malo ušminkan grad i nezadovoljni građani – kazao je između ostalog Franković, dodajući kako je u suparničkim redovima zavladala panika jer je Vlahušić shvatio da će izgubit izbore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:01