IMAMO DOKUMENTE

Liječnici u čuvenoj zagrebačkoj bolnici rade na crno, privatno nude operacije, netrpeljivost između dva klana dosegla točku ključanja!

Usred bolnice jedan je liječnik pacijentima rekao da termin neće dobiti tako lako, ali da će ga kod njega, u privatnoj klinici, dobiti bilo kada

Klinika za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, Zagreb

 Goran Mehkek/Cropix

Rad na crno kod privatnika, odlasci s posla usred radnog vremena, nuđenje pacijentima koji se liječe u javnoj bolnici bržih termina operacija kod privatnika, preuzimanje tuđih pacijenata, međusobne optužbe i podmetanja samo su dio problema s kojima se suočava Klinika za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice.

Nakon što je 17 liječnika Klinike potpisalo dopis u kojem se žale na rad predstojnika Dinka Vidovića, situacija se još više zakomplicirala jer je 12 liječnika povuklo potpise kojima su dali suglasnost za rad dulji od 48 sati tjedno.

Naime, liječnici prema zakonu ne bi smjeli raditi dulje od propisanih 48 sati, ali s obzirom na njihov manjak, većina liječnika diljem Hrvatske, kako bi se pokrila dežurstva, potpisala je da je voljna...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 13:23