ISPALE TEŠKE FACE

LANČANI SUDAR U SPLITU, ZA VOLANIMA ČETIRI CURE Iako u ovakvim situacijama često padnu teške riječi, one su sve riješile civilizirano, evo i kako

 
 Slobodna Dalmacija

Danas se u Splitu, nedaleko zgrade 'Slobodne Dalmacije', dogodio lančani sudar u kojem su sudjelovala četiri vozila, a za volanom su bile - četiri žene, piše Slobodna Dalmacija.

Znamo, piše Slobodna, u sudarima padnu teške riječi, psuje se, međutim ne i u ovom slučaju. Nakon sudara koji se dobrano čuo i u okolnim kafićima, četiri žene su najprije upitale jednu drugu jesu li dobro, bodrile su se, te su odmah zaključile: Hvala Bogu, glavno da nama nije ništa.

I tek su onda išle vidjeti štetu na automobilima.

Slobodna Dalmacija

- Prva je zakočila jer je neki automobil naglo zakočio ispred nje, potom je zakočila druga, treća i - četvrta. Čuo se udarac za udarcem, ljudi u okolnim kafićima su skočili na noge. Najprije sam osjetila udar u automobil ispred sebe, a onda se jedna cura 'zalipila' u mene.

Slobodna Dalmacija

Tu je cesta otvorena i kad kočiš auto 'leti' i nema šanse da smo mogle izbjeći sudar. Tako je kako je, nema ljutnje. Čak smo nas četiri razmijenile brojeve i sada se dopisujemo preko WhatsAppa. Još će se od ovoga svega izroditi i prijateljstva - kaže jedna sudionica nesreće, ipak primjećujući nešto što joj se nije svidjelo.

Slobodna Dalmacija

- Muški se znaju rugati s curama vozačima, ali mi smo sabranije i kulturnije od njih, te smo ovo riješile na civiliziran način. A znate što su muški radili kada nam se dogodio sudar? Ti nepoznati 'hrabri' Splićani su izvadili mobitele i samo su fotografirali, niti jedan nam nije došao pomoći i pitati kako smo, nego su se cerekali i rugali. Sramota!

Slobodna Dalmacija

Iz auta su nam dobacivali svašta - kaže sudionica sudara, navodeći da je nakon nesreće došao jedan hrabri suprug sudionice sudara i smirivao cure, te ih pohvalio kako su riješile cijeli prometni incident, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 14:25