HUMANITARNA AKCIJA

Kupite prvi Modrićev dres iz Tottenhama i pomozite samohranoj majci!

 AP

Portal Zagrebancija.com prošlog je tjedna objavio tužnu životnu priču Anđelke Keleković. Ova samohrana majka našla se pred zidom, i iako je dosad jedva krpala kraj s krajem kako bi ona i njeno troje djece s kojima stanuje u jednosobnom stanu preživjeli, sada više ne može ni to.

Iako se za sina mora brinuti cijeli dan, već 25 godina radi u jednoj zagrebačkoj tvornici kao pomoćni radnik skraćeno radno vrijeme, četiri sata na dan. Na žalost, zbog dva kredita koja je podignula prije nekoliko godina, rata kredita ''pojede'' joj cijelu plaću, ali i dječji doplatak. Kako kaže, kredite ne bi dizala da joj nije trebao novac kojim je sinu plaćala terapije, a kćerki kupila skupe udžbenike za školu.

Zbog toga portal Zagrebancija.com odlučio je omogućiti pomoć obitelji Keleković pomoću vas čitatelja.

Odlučili smo za početak na aukciju staviti prvi dres Luke Modrića iz Tottenhama kupljenog onaj dana kada je Luka prešao u Spurse. Sa tim dresom Luka se slikao i ispred Buckinghamske palače dan nakon transfera.

Početna cijena tog dresa biti će 100 kuna, a svatko tko želi se natjecati mora ispod slike Luke sa dresom na Facebooku staviti veću cijenu od one zadnje istaknute. Aukcija traje dva tjedna, a pobjednik je onaj koji ponudi najveću cifru. Taj novac mora uplatiti na račun obitelji Keleković.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE NA PORTALU ZAGREBANCIJA.COM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 06:57