FUJ!

Kupci snimili neželjenog gosta među jabukama u trgovačkom lancu u Rijeci: ‘Ispričavamo se!‘

Video je ekspresno privukao velik broj komentara u kojima su mnogi bili šokiranI

Miš u Lidlu

 Fiuman/screenshot/

Društvenim mrežama proširio se video koji je na svom Facebooku objavio riječki portal Fiuman, a u kojem je njihov čitatelj snimio miša u riječkom Lidlu. Kako se vidi na snimci, miš na policu za voće na kojoj su stajale upakirane jabuke.

Video je ekspresno privukao velik broj komentara u kojima su mnogi bili šokirani, ali bilo je nekih koji su se našalili s cijelom situacijom i nije ih pretjerano zabrinula.

- Fuj to je štakor, ali ima svega u lijepim našim marketima, napisala je jedna žena.

- Pogledajte kolika mu je repina, to je štakor, a ne miš!, drugi je komentar.

- A kad biste znali što sve šeta po kruhu u pekarama i po skladištima s brašnom... Sasvim normalno gdje je hrana da ima i miševa, napisao je još jedan komentator.

Neki su prokomentirali i da je "kvaliteta u tom Lidlu jako pala pa ih ne čudi miš u trgovini".

Oni kojima je ova situacija bila zabavna, pisali su da "evo Jerryja", da će "poslati svoju macu da ga riješi", i da "mišu isto treba vitamina".

Za komentar smo pitali i Lidl, a iz kompanije su nam odogovorili sljedeće:

- Želimo se ispričati našim kupcima zbog ove situacije. Promptno smo kontaktirali navedenu trgovinu kako bismo istražili o čemu se radi te Vas obavještavamo kako je riječ o izoliranom slučaju. Lidl Hrvatska provodi iznimno stroge i opsežne kontrole kvalitete proizvoda te redovito provodi i mjere iz područja deratizacije prostora trgovine, poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:21