ULJEPŠAJMO IM BLAGDANE

Krenula je HUMANITARNA online licitacija 'eKupi sa srcem': Kupite predmete vaših idola i pomozite djeci sa srčanim problemima

Djeci sa srčanim problemima možete pomoći pridruživanjem na online licitaciju 'eKupi', direktnim pozivom na telefonski broj 060 9095 ili uplatom na žiro račun 2360000-1101574313. Učinimo najmlađima koji trebaju našu pomoć ove blagdane doista sretnima!

Humanitarnom licitacijom ' Veliko srce u malom srcu ' pomoći ćemo djeci koja su u bolnici zbog srčanih problema, a obožavatelji će moći postati vlasnici predmeta njihovih idola i simpatija. Time će za blagdane razveseliti sebe i djecu kojoj treba naša pomoć.

Licitacija je tek počela, a kako bi postali vlasnici nekog od vrijednih predmeta koji su u ponudi zaputite se na stranicu eKupi gdje možete ponuditi najvišu cijenu kako bi pomogli u ozdravljenju malenih srdaca.

Pomoći možete i direktnim zvanjem na broj 060 9095, jer ćete na taj način donirati 6.15 kn na račun udruge. Ukoliko želite, financijski možete pomoći i uplatom na žiro račun 2360000-1101574313.

Djeca iz udruge „ Veliko srce malom srcu “ pri rođenju, nisu dobila priliku za zdravo djetinjstvo i zdravo srce. Njihove su majke strepile za svaki novi otkucaj, ali zbog urođenih problema ova djeca nemaju priliku odrastati kao ostala djeca jer većinu vremena provode u bolnicama.

Tako trenutno u hrvatskim bolnicama leži oko 400 djece oboljele od srčanih bolesti, a kako bismo im uljepšali ove blagdane, organizirana je humanitarna online licitaciju „ eKupi od srca “ na koju su se odazvale mnoge poznate osobe iz javnog života i darovale svoje osobne predmete.

Kako bismo pomogli malim srcima da što bezbolnije odrastaju, priču o svome predmetu ispričao je i poznati glumac Goran Grgić. Kao strastvenom umjetniku dobro su mu poznati svi oblici umjetničkoga izražavanja pa osim glume, Goran voli i slikarstvo. Za ovu nam je prigodu darovao svoj dar - sliku Makovi koja je poklon njegova prijatelja Stjepana Jambrešića, samoukog, slabovidnog slikara. Goran je dao i svoju posvetu, poželjevši da što više velikih srca daruje mala srca.

Koliko je srčanosti i energije potrebno za jedan dobar pop i jazz nastup, dobro zna naša diva Zdenka Kovačiček. Legenda glazbene scene, osoba koja traje, Zdenka Kovačiček rado se odazvala pozivu i akciji " eKupi sa srcem ". Hrvatska Janis Joplin, kako ju mnogi nazivaju, svoj scenski nastup upotpunjuje upečatljivim nakitom pa je za mala srca odvojila plavu ogrlicu koju je samo za Zdenku napravila njezina draga prijateljica.

Na Humanitarnoj aukciji možete licitirati za ove predmete

Ogrlicu Zdenke Kovačiček

Dres rukometašice Tatari

Dres KK Cedevita

CD Hauser i Šulić

Satiru Siniše Marekovića

Loptu Emila Tedeschija

Opremu zlatnog Vitomira Padovana

Knjigu Kolumni Danijele Trbović

CD skladbi Ive Josipovića

Žanamari Lalić poklanja knjigu 'Tajna' popraćenu albumom J'Animalsa koje je ta knjiga inspirirala

Dres kapetana 'Dinama'

Dres Vaterpolo reprezentacije

Teniski reket Željka Rohatinskog

Sliku 'Makovi'

Kravatu Tomislava Jelinčića

Majicu fan cluba Zorana Mišića

Ogrlicu Sandre Lončarić Taknkosić

Kamen s Antartika kojeg je donirao Hrvoje Šalković

Zoran Šprajc je doniorao butelju vina

Tenisice Natali Dizdar

Djeci i roditeljima koji samo žele zdravlje, ona želi da punim srcem uživaju u najvećem daru – u životu.

Srce je bogatstvo koje se ne prodaje i ne kupuje, nego se poklanja. Darujte, uključite se u humanitarnu online licitaciju „ eKupi od srca “ jer sav prihod prikupljen od vaših velikih srca bit će doniran malim srcima kojima je to najpotrebnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:58