SRETAN KRAJ

KRAJ GRAČIŠĆA PRONAŠLI MALU ANAMARIJU (3) Stotine mještana, vatrogasaca i pripadnika GSS-a cijelu noć tragalo za nestalom djevojčicom

Na području Pićna na Labinštini u utorak je oko 19 sati nestala trogodišnja djevojčica
 CROPIX

NOVO 8:20 - Anamarija Zović (3) pronađena je jutros u okolici Gračišća. Djevojčicu je pronašao član DVD-a na 300 metara od obližnjeg Gračišća, javlja Regional Express.

Za sada nema detaljnih informacija o njezinom nestanku, no nagađa se da je odlutala za psima s kojima je bila u šetnji.

Za djevojčicom je cijelu noć tragalo stotinjak mještana, vatrogasci, pripadnici GSS-a te policija. Konačno je pronađena nekoliko kilometara daleko od kuće.

__________

Na području Pićna na Labinštini u utorak je oko 19 sati nestala trogodišnja djevojčica Anamarija Zović (rođena 10. studenoga 2011.), izvijestila je istarska policija koja je dojavu o tom događaju zaprimila od roditelja tijekom večeri.

Prema podacima policije djevojčica je bila obučena u majicu sa slikom lutke i zelene kratke hlače te je imala narančaste sandale. Ona je oko 19 sati šetala s psićem i od tada joj se gubi svaki trag.

U potrazi za djevojčicom angažirano je stotinjak mještana, vatrogasci, pripadnici GSS-a te policija koja moli sve građane, a naročito mještane Pićna da, ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestaloj djevojčici, to jave najbližoj policijskoj postaji.

Fotografija djevojčice objavljena je na portalu Nestali.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:26