OPET OŠTRE RIJEČI

Kosor: SDP-ovci su neradnici. Pogledajte Milanovića...

Kosor je rekla kako pozdravlja inicijativu Luke Bebića da Sabor mogu zaključiti kao gospoda, ali je rekla kako će kao gospoda završiti oni koji to stvarno jesu, a ne i oni koji to nisu
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Premijerka Jadranka Kosor uputila je danas u subotu u Mariji Bistrici na 11. hodočašću hrvatskih branitelja ponovno oštre riječi SDP-u. Kosor je rekla kako pozdravlja inicijativu Luke Bebića da Sabor mogu zaključiti kao gospoda, ali je rekla kako će kao gospoda završiti oni koji to stvarno jesu, a ne i oni koji to nisu, javlja Dnevnik.hr.

Komentiravši posljednja događanja u Saboru Kosor je napomenula da su se i HDZ i Vladimir Šeks ispričali te je upitala kada će se ispričati SDP i Željko Jovanović koji je HDZ nazvao kriminalnom organizacijom.

Premijerka se dotakla i SDP-ovih računa te je najavila da će od nadležnih institucija zatražiti provjeru SDP-ovih računa u inozemstvu. Osim toga, SDP-ovce je nazvala neradnicima. - Pogledajte koliko je puta Milanović došao i sudjelovao na raspravi, a cijelo vrijeme prima plaću - rekla je Kosor. Spomenula je i kako je Čačić prijavio primanja od 5.000 kuna, a koja su, kako je rekla, puno veća, navodi Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 08:30