Kosor s prijateljicama uživa na bolskim plažama

BOL - BOL - Za kratki odmor i predah predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor odabrala je Bol i hotel Elaphusu, svoje omiljeno odredište.



Jadranka Kosor, naime, već godinama ljetuje u tom najprestižnijem bolskom hotelu s pet zvjezdica gdje joj društvo prave dvije bliske prijateljice Ana Lisak i Đurđica Sumrak.



S objema premijerka Kosor prijateljuje već gotovo 20 godina, a  Lisak i Sumrak već godinama joj prave društvo tijekom ljetnog odmora. Proteklih godina s Kosor je na odmor znala doći i njezina majka koju je osoblje hotela od milja zvalo “teta Zore”.



Poslije doručka Jadranka Kosor voli otići popiti prvu jutarnju kavu u kafiću Bolero. Nakon kave i nakon što pročita dnevni tisak odlazi u šetnju i na kupanje. Ranije je njezin česti izbor bila plaža Zlatni rat jer čarima i dražima te po mnogima najljepše plaže u Europi ne može odoljeti ni hrvatska premijerka.









Sada je situacija nešto drukčija. Njezino osiguranje uspjelo je za nju osigurati skroviti kutak, daleko od radoznalih očiju javnosti. Ipak, legenda priča da na bolskim plažama, osobito Zlatnome ratu, postoji kamen sreće. Radi se o školjci u obliku puža i onaj tko ga pronađe postaje i ostaje miljenik sreće čitavog života.



Hoće li Jadranka Kosor u Bolu pronaći sreću za sebe i hrvatske probleme - ostaje vidjeti. U hotelu Elaphusa predsjednica hrvatske Vlade večerala je zajedno s drugim gostima.



 Nije željela za sebe poseban status jer je voljela osjetiti zajedničku turističku atmosferu i ugođaj. I uopće nije izbirljiva – tvrdi osoblje hotela uz napomenu da preferira – povrće.



Doručak joj ipak poslužen u sobi. U hotelu Elaphusa susrela se i s bivšim ministrom Draganom Primorcem. Srdačno su se pozdravili i popričali, a potom je svatko otišao na svoju stranu.



















Ivica RADIĆ / EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:15