TRAŽENJE SAVEZNIKA

Kosor i Kerum danas u Splitu dogovorili koaliciju za izbore?

Posjet Kosorice Splitu uredno je najavljen, no o sastanku s Kerumom nema 'ni riječi'. Druženje se održalo u restoranu u ACI marini

SPLIT - Nakon što je predsjednica Vlade Jadranka Kosor u ponedjeljak u Podstrani položila kamen temeljac za zgradu namjenjenu zbrinjavanju 16 obitelji ratnih vojnih invalida, sastala se tajno sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom u poznatom restoranu Grašo, vlasnika Zorane Graše iznad ACI marine.

Naime, dok je bila u društvu s predstavnicima braniteljskih udruga, u istom restoranu, kako saznajemo od posluge, slučajno ili ne našao se i splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Premda nije poznato o čemu su razgovarali, krenule su priče kako je bilo riječi o parlamentarnim izborima i mogu_oj koaliciji HDZ- a s Kerumovim HGS-om.

Susret premijerke Kosor sa splitskim gradonačelnikom nije bio službeno najavljen, što ne znači da nije bio dogovoren.

Sam Kerum nakon susreta s premijerkom, na pozive nije odgovarao, a gradonačelnikova glasnogovornica Marina Protić je negirala da ima saznanja o bilo kakvom sastanku s premijerkom. Štoviše, kazala je, da je gradonačelnik radni dan proveo u Banovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 18:34