NESPRETNI LISTONOŠA

Koprivnički poštar je krivotvorio potpis Polančecove supruge: Htio se ubiti od jada, ali ga je obitelj spriječila

 Hrvoje Jurčić / Podravski list/CROPIX

KOPRIVNICA - Koprivnički poštar Zoran Petrović (23), koji je u medijima optužen da je tijekom dostave pošiljke krivotvorio potpis Damira Polančeca , danas je, kaže, želio počiniti samoubojstvo, ali obitelj ga je odgovorila od tog čina. - Nisam lažirao potpis Damira Polančeca, već njegove supruge - otkrio nam je Petrović.

Poštar je na godišnjem odmoru od srijede, a potpis Polančecove supruge lažirao je dan ranije, u utorak. Nije dobio otkaz, kaže, već je u tijeku postupak koji će odlučiti o njegovoj radnostatusnoj sudbini u Pošti. - Ne znam što mi se u tom trenutku dogodilo i zašto sam to napravio. To je prvi potpis koji sam krivotvorio. Učinio sam to jer mi je na kraju smjene nedostajalo pismo naslovljeno na Damira Polančeca, a nisam imao potpis da je to primio. Da se opravdam, potpisao sam njegovu suprugu. No taj dan došla je kontrola i pismo mi je ipak pronađeno u torbi gdje se zametnulo - tvrdi Petrović.

Bio je na razgovoru kod direktora i odmah je priznao da je krivotvorio potpis. Nakon toga sve je krenulo nizbrdo. - Htio sam se danas ubiti. To me strašno pogodilo, ne samo mene nego i cijelu obitelj - zaključuje Petrović. Hrvoje Jurčić / Podravski list

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 05:06