VELIKE GUŽVE

KILOMETARSKE KOLONE PARALIZIRALE ZAGREBAČKU OBILAZNICU Zbog prometne nesreće nastale kolone duge šest i sedam kilometara, čuvajte živce!

Ilustracija
 Joško Ponoš / CROPIX

Ionako velike gužve koje se na cestama stvaraju u prosincu, što zbog šopinga, što zbog Adventa, što zbog češćih druženja, u petak je dodatno pojačala prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici.

Kako javlja HAK, zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolona je i zastoj prema čvoru Lučko od čvora Sveta Nedelja oko 6 km, a od čvora Zaprešić oko 7 km.

Zagrebačka policija javila je da je zbog prometne nesreće zatvorena državna cesta DC28. Do prometne nesreće u mjestu Cugovec kod Vrbovca, u kojoj su ozlijeđene tri osobe, došlo je u 17.27 sati kod izlaza prema Hagnju, a u njoj su sudjelovala četiri osobna i jedno teretno vozilo. Cesta je zatvorena u oba smjera, a promet se odvija obilazno - Cugovec-Fuka-Habijanec-Nova Kapela.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Dalmaciji, Gorskom kotaru i na sjevernom Jadranu. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u Gorskom kotaru. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama gdje traju radovi. Savjetujemo vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, javlja HAK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:44