SPLITSKE TRZAVICE

Kerum prijavio Ostojićevu prijetnju hapšenjem

'Do kraja mjeseca će ga uhapsiti pa će ponovo biti izbori', navodno je napisao bivši SDP-ov kandidat za splitskog gradonačelnika. 'Dobre šale nikad dosta', kaže Ostojić

SPLIT - U ponedjeljak kasno navečer splitski gradonačelnik Željko Kerum je policiji prijavio da mu je donedavni protukandidat Ranko Ostojić preko posrednika SMS-om zaprijetio uhićenjem.

Kerum je u Prvu policijsku postaju, smještenu neposredno uz njegov prodajni centar Joker, stigao u pratnji svog odvjetnika Miroslava Šarića, i tamo prijavio da mu je prijatelj, skladatelj Neno Ninčević, dok su sjedili u Kerumovom restoranu Sky pokazao spornu poruku.

Ninčević mu je rekao da je poruka stigla s broja Ranka Ostojića, a u njoj je pisalo "A što bih bio loše volje, do kraja mjeseca će ga uhapsiti pa će ponovo biti izbori".

- Dobre šale nikad dosta. O privatnoj komunikaciji ne želim ništa komentirati. Ono što je najbitnije je da ja nisam policajac niti sam u situaciji da mogu s takvim informacijama raspolagati. Motiv pronalazim u mom jučerašnjem susretu s odvjetnikom, i vjerojatno je već saznao da ga tužim za izjavu u Jutarnjem listu 29. svibnja u kojoj je kazao da sam špijun, a pripremam i tužbu protiv Krešimira Macana koji je izjavio da sam za Keruma kazao da sam narkoman. Ninčević vjerojatno ima problema s financiranjem pa sad nalazi izvore kod Keruma - kazao nam je Ostojić komentirajući Kerumove tvrdnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 14:48