HAK OBJAVIO

Kaos na cestama na kraju produženog vikenda: Netko na A3 vozi u krivom smjeru, stvaraju se ogromne gužve

Između čvorova Bosiljevo II i Lučko vozi se u koloni u pokretu s povremenim kratkim zastojima

Javorova kosa

 Screenshot/hak/

Prema službenim stranicama HAK-a, na autocesti A3 na čvoru Zagreb istok na kolniku u smjeru Bregane primijećena je vožnja u suprotnom smjeru. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. HAK moli korisnike za oprez.

Zbog kraja produženog vikenda, na hrvatskim je cestama gužva, a prema Zagrebu i na Krčkom mostu kreću se kilometrima duge kolone.

U 15 sati, HAK izvještava da na autocesti A1 između tunela Čelinka i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba je kolona vozila u pokretu duga oko 5 kilometara. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Između čvorova Bosiljevo II i Lučko vozi se u koloni u pokretu sa povremenim kratkim zastojima. Pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste nema dužih čekanja.

Zbog prometne nesreća na autocesti A6 u tunelu Javorova Kosa u smjeru Zagreba promet je privremeno prekinut, a kolona vozila duga je oko dva kilometra, dok se i na drugim autocestama zbog pojačanog prometa vozi u višekilometarskim kolonama, izvijestio je u nedjelju popodne Hrvatski autoklub (HAK).

Vozilo je u kvaru na A1 između tunela Čelinka i Bristovac, i tunela Bristovac i Ledenik na kolniku u smjeru Zagreba. Promet se odvija jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 40 km na sat. HAK poziva vozače na oprez.

Na A1 između tunela Čelinka i odmorišta Jasenice u smjeru Zagreba kolona vozila u pokretu duga je oko 6 km, a vozi se uz ograničenje brzine od 40 km na sat.

Između čvorova Bosiljevo II i Lučko vozi se u koloni u pokretu s povremenim kratkim zastojima. Pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste nema dužih čekanja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog povećanog priljeva, vozila se povremeno zaustavljaju na čvoru Krapina u smjeru Trakošćana. Kolona vozila pred naplatnom postajom Zaprešić u smjeru Trakošćana duga je oko jedan kilometar, a u zoni radova kod čvora Sveti Križ Začretje oko 3 kilometra. Usporeno u koloni u pokretu dugoj oko 4 kilometra vozi se na državnoj cesti DC102 od Omišlja u smjeru Krčkog most (kopna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 17:59