MONSTRUOZAN ISKAZ 'ZVERI'

Kalinić: Prijatelja 'zemunca' nahranili smo gulašem od ljudskog mesa!

'Zver' je istražiteljima ispričao da je oderanu kožu s glave 'zemunca' Milana Jurišića Jureta koristio kao masku, ali i da je od njegovog mesa skuhao gulaš kojim je iz čiste zabave i na prevaru nahranio Vladimira Milisavljevića Budalu!

Sretko Kalinić, uhapšeni pripadnik zemunskog klana koji se u Zagrebu, u iščekivanju izručenja Srbiji, oporavlja od ozljeda koje mu je zadao Miloš Simović na jezeru u Rakitju, istražiteljima je ispričao zastrašujuće podatke koje su žrtvama, ali i samim prijateljima počinili pripadnici zemunskog podzemlja, pišu Vesti Online.

Kalinić tvrdi da je oderanu kožu s lica "zemunca" Milana Jurišića Jureta koristio kao masku, ali i da je od njegova mesa skuhao gulaš kojime je na prevaru nahranio Vladimira Milisavljevića Budalu!

Kalinić je istražiteljima ispričao sve stravične detalje vezane uz ubojstvo Milana Jurišića Jureta 2006. godine u Španjolskoj, pozivaju se Vesti na izvor iz Hrvatske.

Pa tako osim što su ga oderali, i samljeli u stroju za mljevenje mesa, stavljali su njegovu kožu na svoje lice, pozirali pred ogledalom i smijali se.

Nakon što su ga raskomadali i skuhali gulaš od njegova mesa, pozvali su odbjeglog pripadnika zemunskog klana Vladimira Milisavljevića Budalu na ručak. Prema priči Kalinića, rekli su mu da su oni maloprije jeli, te da su zatim s uživanjem gledali kako njihov prijatelj jede ljudsko meso, tvrdi sugovornik Vesti koji je navodno imao uvid u Kalinićeve iskaze hrvatskoj policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 23:52