NIJE PRIJAVIO POLICIJI

Kajinu prijete u pismu s njegovim portretom: 'Lažljivci i mrzitelji Hrvatske, potonut ćete u ponoru!'

'Moram priznati da me takva marka u početku obradovala, dok nisam otvorio i pročitao pismo. Bilo je jasno da nije poanta u markici već u porukama'
Pula, 021110. Kajinu je posom stiglo pismo od jednog simpatizera s njegovom slikicom mjesto postanske marke.Ima i pecat. Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Šebelić / CROPIX

Saborski zastupnik IDS-a Damir Kajin, pridružio se Vladimiru Šeksu i Zoranu Milanoviću , na čije su adrese stigla pisma, na kojima su umjesto poštanskih marki njihovi portreti.

Premda bi si spomenuti političari mogli (u)misliti, kako ih simpatizeri smatraju velikanima, zaslužnima da se svojim likom i djelom nađu na poštanskim markama,čitajući pismo shvate da su mete prijetnji i uvreda. Takvo je iskustvo Damira Kajina, koji ističe kako je on prije Šeksa i Milanovića,bio „ počašćen“ takvim pismima.

"Moram priznati da me takva „marka“ u početku obradovala, dok nisam otvorio i pročitao pismo. Bilo je jasno da nije poanta u markici već u porukama, koje su prijetnje, klevete, vrijeđanje i pljuvanje. Takvim bolesnicima nisam pridavao pažnju, jer se treba bojati onih koji šute, zadajući opasne udarce, a ne onih koji otvoreno prijete", kazao nam je Kajin, napominjući kako ovakve prijetnje budala nije prijavio policiji.

Zadnje pismo adresirano je na "Glavni štab IDS-a" u Puli, dok su mu prethodna stizala na buzetsku kućnu adresu. Po njegovim riječima, od kada se bavi politikom, samo je jednom prijetnju i to labinskog poduzetnika Adriana Kiršića, prijavio policiji zato što mu je prijetio ubojstvom sina.

Inače, pismo je upućeno petokolonašima, komunjarama, antihrvatskim gnjidama, iskonskim neprijateljima Hrvatske uz poziv da “nevjerojatni lažljivci i mrzitelji Hrvatske nestanu i u ponor potonu. Ni od Milanovićevog "kokošinjca“ neće biti bolje, ni sreće!“ U potpisu ovog nepismenog sadržaja pisma stoji (j.s.).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 05:59