SENZACIONALNI USPJEH

Jutarnji.hr imao najveći rast posjetitelja među top portalima

Portal Jutarnjeg lista u listopadu je zabilježio najveći rast posjetitelja od svih top 5 portala u Hrvatskoj, objavljeno je na stranicama internetskog istraživanja Gemius Audience.

Jutarnji.hr narastao je za 6%, više od svih ostalih portala iz top 5 u Hrvatskoj s kojima se Jutarnji natječe.

Nastavak je to dugogodišnjeg tredna rasta, jer Jutarnji.hr portal je s najvećim rastom posjećenosti među top hrvatskim portalima u posljednjih 5 godina.

Gemius Audience standard je za mjerenje internet posjećenosti, usprkos nedavnih kontroverzi s namještanjem broja korisnika, uslijed kojih je iz istraživanja izbačen portal Net.hr, a neki drugi portali navodno su pod istragom.

Osim rasta posjećenosti po Gemiusu, Jutarnji.hr bilježi rast po svim drugim relevantnim alatima za posjećenost poput Google Analyticsa.

Nakon pokretanja akcije 'Naprijed', posjećenost Jutarnji.hr dodatno je porasla, broj Facebook fanova na stranici Jutarnjeg dosegao je 300.000, a tek pokrenuta stranica 'Naprijed' već ima 10.000 fanova.

Uredništvo Jutarnjeg ovom prilikom želi zahvaliti svim čitateljima na vjernosti i najaviti brojne novosti koje smo vam pripremili za kraj ove i početak iduće godine, od novih rubrika i autora do specijaliziranih servisa i alata.

S novim rubrikama i stranicama još ambicioznije i kvalitetnije želimo obavljati svoju društvenu ulogu, a ako nam se pritom potkrade kakva nenamjerna greška ili propust, ispričavamo se.

Hvala na čitanju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 16:56