KOD TVORNICE 'ZVIJEZDA'

JEZIVI kraj: Dvojica radnika POGINULA čisteći septičku jamu! Uzrok smrti je trovanje!

Dvojica radnika tvrtke Rijekatank, specijalizirane za čišćenje septičkih jama, poginulo je oko 16h u Čavićevoj ulici u Zagrebu
 Tomislav Kristo / CROPIX

ZAGREB - Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba izvijestio je večeras da prve informacije koje imaju govore da su prilikom čišćenja kanalizacijskoga mjernog sustava dvojica radnika otrovana sa, za sada, nepoznatim agensima.

U priopćenju toga ureda stoji da će više informacija biti poznato nakon istrage koju provodi Policijska uprava zagrebačka te da su na terenu i djelatnici njihova ureda.

Navodi se da je Zavod za hitnu medicinu Zagreb danas oko 17,30 sati izvijestio Ured za upravljanje u hitnim situacijama da je radnicima koji su čistili kanalizacijske cijevi i šahtove u tvornici Zvijezda d.d. u Zagrebu pružena hitna medicinske pomoć ali oni, nažalost, nisu preživjeli.

Dvojica radnika poginula su danas u 16,50 sati u krugu poduzeća "Zvijezda" u Zagrebu tijekom čišćenja septičke jame. Riječ je o radnicima tvrtke "Rijekatank" koja se bavi čišćenjem septičkih jama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:57